Tarinoita käyttäjiltä

Rakkaus löytyi Lupiinista

Olin ollut kolmen lapsen yksinhuoltaja jo pari vuotta ja kaiken työn ja arjen välillä tasapainoillessani tunsin olevani kuitenkin kovin yksin. Oli jo melkein yö, kun tulin kotiin ystäväni luota ja satuin katsomaan Lupiinideitin sivuille, kun viimeinenkin elokuva tv:stä loppui. Pari kertaa aikaisemminkin olin niitä selannut, mutta koskaan en ollut uskaltautunut vastaamaan ilmoituksiin.

Nyt kuitenkin silmiini osui ilmoitus, joka selvästi erottui joukosta ja johon halusin vastata. Mutta kun oli aamuyö niin ajattelin, että mies pitäisi minua hulluna tai humalaisena, joten asetin kännykkääni koodinumeron ja kännyn herättämään puoli kahdeksan. Aamulla aikaisin lähetin sitten viestin ja sainkin vastauksen heti.

Ensin muutama viesti, sitten tunnin kestänyt puhelu. Siitä alkoi tiivis yhteydenpito, kun asuimme sadan kilometrin päässä toisistamme. Päivittäin useita viestejä ja yöt puhuttiin puhelimessa.

Kun tavattin pari kuukautta myöhemmin hän oli juuri sellainen kuin olin kuvitellut. Vietimme ihanan kesän yhdessä, lastemme vielä tietämättä seurustelustamme.

Viime jouluna aloimme haaveilla yhteisestä kodista ja helmikuussa sellainen löytyikin, nätti omakotitalo Hämeestä. Silloin menimme myös kihloihin ja häitämme vietettiin elokuussa. Joulu meni mukavasti ja molempien lapset olivat kanssammme. Jatkamme yhdessä onnellisina.

Uskokaa tekin rakkauteen ja Lupiiniin!

Nimim. Onnelliset yhdessä

TAKAISIN
PIKAHAKUTARKEMPI HAKU
Olen
Etsin

Ikä (min - max)
-

Alue

Kuvallinen ilmoitus

VAPAA TEKSTIHAKU

KONTAKTINUMEROHAKU

SYMBOLIT JA OHJEET