Tarinoita käyttäjiltä

Oikea rakkaus löytyi

Olin sairaslomalla ja ajankulukseni eksyin Lupiinin sivuille ensimmäistä kertaa. Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Sen jälkeen ei ole ollut tarvetta edes mennä sivuille.

Selattuani puolihuolimattomasti " mies etsii naista -osiota" huomasin ilmoituksen, joka huokui inhimillisyyttä ja lämpöä. Jatkoin matkaani sivu sivulta, mutta pian palasin lähtöruutuun ja luin tekstin uudestaan. Jäin koukkuun.

Lähetin lyhyen, itseni mielestä mitään sanomattoman viestin ko. miehelle. Illalla minulle vastattiin ja siitä alkoi tekstailu. Viestiä sateli puolin ja toisin. Uskoisin satoja kappaleita. Iltaisin soiteltiin pitkiä puheluja ja puhelinlaskut olivat tähtitieteellisiä.

Alusta alkaen olimme kuin olisimme tunteneet toisemme iät ja ajat. Tavat, tottumukset, odotukset toisen suhteen, arvoista puhumattakaan olivat samansuuntaiset.

Minä olin eronnut pari vuotta aikaisemmin. Hän oli ensimmäisen viestin saatuaan Oulussa kertomassa avioerostaan vanhalle äidillen. Tosin hän oli elänyt nk. kulissiavioliitossa jo pitempään ja minä tahollani olin vaipunut ajatukseen yksin elämisestä, mutta jos kuitenkin?

Ystävyytemme lujittui päivä päivältä, kunnes tapaamisen ajankohta lähestyi parin kuukauden viestittelyn jälkeen.

Hän tuli tapaamaan minua omalla lentokoneellaan Tukholmasta ja paikaksi oli valittu Tampere.

Olosuhteet tapaamiselle olivat mahtavat.

Kutsussa oli iltapuku pukeutumisohjeena. Tapasimme ensimmäistä kertaa yksityisessä sviitissä. Kaikki oli kuin sadussa. Sain 12 tulipunaista ruusua ja lupiineita valtaisan kimpun. Samalla jo pelkkien tekstiviestien- ja puheluiden perusteella myös ihanan sormuksen.

Söimme ja tanssimme. Olin myyty. Leijuin seitsemännessä taivaassa. Koin ensimmäisen kerran aitoa suurta rakkautta ja yhteenkuuluvuutta, vaikka niitä ei ääneen lausuttukaan.

Menimme kihloihin Karibialla. Rakkautemme on syventynyt päivä päivältä, yö yöltä. Olemme yhtä ja emme haluaisi olla erossa päivääkään. Yhtään viikonloppua emme ole olleet erossa , milloin minä Tukholmassa tai hän luonani Etelä-Suomessa.

Lopullinen sinetti yhteiselämällemme tapahtui, kun menimme avioliittoon Puerto Ricossa "sydänsaarella". Olemme molemmat 58-vuotiaita.

Nyt olen tarinani kertonut. Joka sana on totta. Ilman Lupiinia emme olisi koskaan kohdanneet. Kiitos kaikesta!

Toivotamme tulevan mieheni kanssa kaikille muillekin yhtä hyvää onnea. Koskaan ei pidä sanoa "EI koskaan."

TAKAISIN
PIKAHAKUTARKEMPI HAKU
Olen
Etsin

Ikä (min - max)
-

Alue

Kuvallinen ilmoitus

VAPAA TEKSTIHAKU

KONTAKTINUMEROHAKU

SYMBOLIT JA OHJEET