Tarinoita käyttäjiltä

Tyttörakkautta

Asun pienellä paikkakunnalla, ja olin jo pitkään kaivannut seuraa itselleni toisesta naisesta. Täältä tuntui mahdottomalta löytää ketään, eikä esimerkiksi baareissakaan voinut olla varma toisten naisten suuntautumisesta. En keksinyt edes mitään paikkaa, jossa voisin kohdata kaltaiseni. Ainut, mikä tuli mieleeni, oli etsiä onnea netin välityksellä.

Etsin erilaisia deitti- sivustoja ja päädyin sattumalta tänne Lupiinin sivuille. Olin ajatellut etsiä jonkun sopivan ja ottaa yhteyttä, mutta näillä sivuilla omankin ilmoituksen jättäminen tuntui todella yksinkertaiselta. Niinpä kirjoitin omanlaiseni tekstin jääden odottelemaan yhteydenottoja.

Ei kulunut kauaakaan, kun minuun jo otettiin yhteyttä. Hän oli itseäni pari vuotta vanhempi nainen, melko läheltä omaa paikkakuntaani. Jatkossa viestittelimme paljonkin, ja lopulta juttelimme jo puhelimessa. Vaihdoimme myös sähköposteja ja sen sellaista, laitoimme toisillemme kuvamme, ja pian tajusimmekin, että olimme kumpikin jo hieman ihastuneita toisiimme. Aloimme miettiä tapaamista.

Muutaman viikon päästä ensi viestittelyistämme viimein tapasimme. Hän tuli paikkakunnalleni autollaan, ja tapasimme sovitussa paikassa. Halusimme kuitenkin hieman rauhaa jutustelulle, joten ajoimme vähän matkaa poispäin kotikaupungistani ja pysähdyimme eräälle huoltoasemalle kahville. Täytyy myöntää, että ensitapaaminen jännitti, mutta jo jonkin ajan päästä juttelimme kuin olisimme tunteneet pitempäänkin. Silloin tajusin, että tuo nainen on minua varten.

Olemme olleet yhdessä jo kuukauden päivät. No, ehkä se ei ole vielä paljoa, mutta halusin jakaa tämän kokemuksen myös muillekin Lupiinin käyttäjille. Onnen ja rakkauden, jopa sieluntoverin löytäminen näin ei suinkaan ole mahdotonta. Itse olen siitä hyvä esimerkki. :)

TAKAISIN
PIKAHAKUTARKEMPI HAKU
Olen
Etsin

Ikä (min - max)
-

Alue

Kuvallinen ilmoitus

VAPAA TEKSTIHAKU

KONTAKTINUMEROHAKU

SYMBOLIT JA OHJEET